سلامت نیوز : به گفته یک متخصص مغز و اعصاب ژن نقش مهمی در ابتلا به ام اس دارد. ولی به هر حال فاکتورهای محیطی هم باید برای ابتلا به آن وجود داشته باشند.
دکتر محمد علی صحرائیان به سلامانه، میگوید:« اگر فردی مبتلا به ام اس باشد، شانس این که فرزندش هم به این بیماری مبتلا شود، کمتر از 5 درصد است. یعنی اینطور نیست که فکر کنیم اگر کسی ام اس دارد، این بیماری حتما به کودک انتقال می یابد. البته این وضعیت در پدر و مادر متفاوت است.»
دکتر صحرائیان ادامه می دهد:«اگر پدر مبتلا باشد و فرزند پسر باشد شانس فرزند کمتر از یک درصد است ولی اگر مادر مبتلا و فرزند دختر باشد، شانس ابتلا 4 درصد است. حتی اگر پدر و مادر هر دو مبتلا باشند، توصیه می کنیم اقدام به بچه دار شدن نکنند چون شانس ابتلای فرزند در اینجا 30 درصد است. ولی در 70 درصد موارد ممکن است احتمال خطر وجود نداشته باشد. اگر کسی از والدین مبتلا باشد، منعی برای بچه دار شدن در مورد او نداریم.»
به عقیده این متخصص مغز و اعصاب بیماری ام اس مزمن است. مثل دیابت و یا فشار خون. این بیماری قابل کنترل است نه قابل درمان. ام اس دوره هایی از عود و خفتگی دارد. حتی بیمارانی هستند که ممکن است فقط یک یا دو بار عود داشته باشند و بیماری برای همیشه خاموش شود.
دکتر صحرائیان ادامه می دهد:«تا به حال چندین بار اخباری در مورد درمان قطعی ام اس در سالهای گذشته اعلام شده ولی هیچ کدام از این اخبار متاسفانه واقعی نیست. در تمام دنیا این اتفاق افتاده است. تا به امروز هیچ کدام از مجامع علمی دنیا برای درمان قطعی آن خبر علمی اعلام نکرده است. هر چند افراد سودجو در این زمینه تبلیغات زیادی می کنند چون می دانند که بیمار نیاز به شنیدن این خبر دارد.»
وی در پایان خاطرنشان می کند:« ولی به هر حال درمان های خوبی برای کنترل این بیماری وجود دارد. زمانی ما داروهایی داشتیم که قدرت 30 تا 40 درصد داشتند ولی امروز داروهای موجود تا 80 درصد این بیماری را کنترل می کنند و به صورت خوراکی هستند.»
پیشنهاد سردبیر
-
با این ۵ خوراکی در سرما گرم بمانید!
با شروع فصل سرما، بدن نیاز به انرژی بیشتر برای مقابله با کاهش دما دارد. مصرف غذاهای خاص میتواند علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به شما کمک کند تا در این فصل سرد احساس گرما و انرژی بیشتری داشته باشید. در ادامه با ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آشنا شوید.
-
پیشرفتهای جدید در درمان ایسکمی دیابتی
دانشمندان به دنبال ارائه یک درمان ایمن و غیرتهاجمی برای «ایسکمی اندام دیابتی»، عارضهای جدی که با کاهش جریان خون در پاها همراه است، به بررسی استفاده از وزیکولهای خارج سلولی غنیشده با نترین ۱ پرداختهاند. این درمان نوظهور میتواند به بهبود ترمیم بافتها و کاهش خطر قطع عضو در بیماران دیابتی کمک کند.
-
خوراکی های مضر برای سلامت دندان
هرچه غذاهای قندی بیشتری بخورید اسید بیشتری آزاد میشود و دندانها پوسیدگی بیشتری پیدا میکنند.
-
آیا درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟
تحقیقات جدید نشان میدهند که درمان هورمونی یائسگی (HRT) که به زنان کمک میکند تا با علائم یائسگی مقابله کنند، به مغز آسیب نمیزند و هیچ مشکلی در عملکرد شناختی آنها حتی پس از مدتها استفاده ایجاد نمیکند.
-
خطر نابینا شدن به دلیل کار اشتباهی که هر روز صبح انجام میدهیم
مالیدن چشمها یکی از عاداتی است که بسیاری از افراد به طور ناخودآگاه آن را انجام میدهند، اما آیا میدانید این کار میتواند سلامت بینایی شما را به خطر بیندازد؟ در این گزارش به عواقب این عمل اشتباه و آسیبهای احتمالی آن پرداختهایم.
-
یوگا؛ ورزش جادویی برای آرامش ذهن و بدن
آیا از استرس و نگرانیهای روزمره خسته شدهاید؟ یوگا، این ورزش باستانی، میتواند بهترین راه حل برای بازگرداندن آرامش به ذهن و بدن شما باشد. با تمرینات یوگا نه تنها جسم خود را تقویت میکنید، بلکه به سلامت روانی و کاهش اضطراب نیز دست خواهید یافت.
-
نسخه طب سنتی برای کشتن میکروب معده
قرنهاست که داروهای گیاهی برای حمایت از سلامت معده مورد استفاده قرار میگیرند. این داروهای طبیعی میتوانند دستگاه گوارش را تسکین داده و التیام بخشند.
-
درمان حساسیت فصلی با روشهای طب ایرانی، راهکارهایی ساده و مؤثر
حساسیتهای فصلی از جمله مشکلات رایج در فصول بهار و پاییز هستند که بسیاری از افراد را گرفتار میکند. طب ایرانی با ارائه درمانهای طبیعی و مؤثر، به کاهش این علائم کمک میکند.
نظر شما